Paramedische zorg


Diëtiste

 

Aan onze praktijk is diëtiste Marianne Pruim verbonden, zij heeft wekelijks spreekuur op dinsdagochtend. U kunt bij haar terecht voor een deskundig dieet- en/of voedingsadvies, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Zij probeert begeleiding af te stemmen op uw leefsituatie om zo tot een passend advies te komen. Voor meer informatie www.dijkdietist.nl.

 

 

Verloskundige

 

Om de week op dinsdagochtend heeft verloskundige Arianne Boele van verloskundigepraktijk "Verloskundige Alblasserdam e.o." spreekuur in onze praktijk. Zij begeleidt u in uw zwangerschap. Wanneer u op medische indicatie bij de gynaecoloog bevallen bent, kunt u zich zich aanmelden voor de verloskundigenzorg in uw kraambed, voor meer informatie kunt u terecht op www.mijnverloskundige.nl.

 

 

Logopedie

 

Aan onze praktijk is logopediste Elsa van den Perk verbonden. U kunt bij haar terecht voor signalering, onderzoek, behandeling en advies bij problemen in de communicatie en het eten en drinken.

 

Nieuwe cliënten kunnen zich op drie manieren aanmelden: telefonisch 0180-428690, per e-mail info@spraakfabriek.nl of via het aanmeldformulier op www.spraakfabriek.nl.

 

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor logopedisch onderzoek en voor de logopedische behandelingen heeft u in de meeste situaties een verwijzing nodig van een huisarts, een arts-specialist, een tandarts of een tandarts-specialist.